Hvem er VARO?

VARO udvikler udstyr, der effektiviserer produktionen og skaber ensartede kvalitetsprodukter. Vi har lavet maskiner siden 1935 og ved, hvordan man laver de mest optimale løsninger.

KOMPETENCER Hos VARO har vi en bred vifte af kompetencer samlet under samme tag. Det betyder, at vi effektivt og professionelt kan håndtere jeres projekt fra analyse og idé-udvikling til konstruktion, montage og installation. Vi har med andre ord både ideerne og de medarbejdere, der kan føre dem ud i livet.

LØSNINGER VARO laver både special- og standardløsninger. Vores specialløsninger er til de unikke produktionsprocesser, hvor standardudstyr ikke slår til. Det kan være en enkel funktion eller en kompleks produktionsproces. Vores standardudstyr er kvalitetsløsninger, der er baseret på gennemtestede teknologier og processer.

BRANCHER Over årene har vi leveret løsninger til en lang række brancher. I de senere år har vi haft stor aktivitet inden for life science og fødevarebranchen, hvilket har sat barren højt for vores produktudvikling. Uanset branche er vi dog altid klar til en snak om, hvad vi kan hjælpe jer med. Hos VARO tænker vi nemlig først og fremmest i funktioner, teknik og løsninger.

Kontakt os og hør mere om, hvad VARO kan tilbyde din virksomhed.

Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse og opsamle statistik omkring dit besøg på www.varo.dk. Ved at klikke videre accepterer du dette.