Løsninger inden for non-food branchen

VARO har leveret udstyr til et væld af forskellig brancher. Ud over fødevarebranchen og life science findes vores kunder for eksempel indenfor:

  • Elektronikbranchen
  • Jern og metal industri
  • Plastindustri
  • Træindustri

Hvis din virksomhed ikke er fra en af disse brancher, skal det ikke afholde dig fra at kontakte os. Hos VARO tænker vi i funktioner, teknik og løsninger og i mindre grad i produkttyper. Så kontakt os og få en snak om mulighederne.

different-industries

Specialmaskiner til de unikke udfordringer

VARO har udviklet og leveret specialmaskiner i mere end 80 år. Der er unikke produktionsudfordringer i alle brancher, og vi har udviklet løsninger til mange forskellige produkttyper og produktionsformer. Vores primære fokus i non-food sektoren har været på:

  • Elektronikbranchen: montage- og pakkelinjer, klip af printplader mm.
  • Maskinindustrien: montagelinjer til pumper, termostater mm.
  • Plastindustrien: foliehåndtering, pakkelinjer osv.

Vores kernekompetencer ligger inden for robothåndtering og automatisering.

Kontakt os og hør mere om vores erfaringer inden for dit felt

Læs mere på om vores specialmaskiner

End-of-line håndtering og pakning

VARO har udviklet en lang række løsninger til håndtering og pakning af produkter. Disse løsninger automatiserer monotone og nedslidende arbejdsopgaver. Det skaber en mere effektiv produktion og forbedrer arbejdsmiljøet.

Vores systemer kan håndtere et væld af forskellige produkt- og emballagetyper.  Det betyder også, at flere af anlæggene ubesværet kan kombinere forskellige produkttyper og pakkemønstre.

VARO’s løsninger har fokus på:

  • Høj kapacitet
  • Høj fleksibilitet: emballagetyper, pakkemønstre mm.
  • Automatisering af manuelle opgaver

VARO har blandt andet flexpicker, bakkerejsere, palleteringsløsninger og meget andet. Læs mere om vores pakkeløsninger her.

Klippe- og bukkeudstyr til alle formål

VARO producerer manuelle og semi-automatiske maskiner til stanseformmagere. Det har vi gjort i mere end 50 år, hvilket har givet os en stor ekspertise indenfor området, hvor vi bl.a. er kendt for vores dekupørsave, klippere og bukkere.

VARO leverer:

VARO er altid kompromisløs i valget af tekniske løsninger, hvilket også præger vores klippe og bukke udstyr. Det betyder, at vi altid leverer slidstærkt kvalitetsudstyr med meget lang levetid.

Vi kan også gøre en
forskel for jer.
Ring eller skriv til os i dag

Niels Jensen Salg

+45 21 72 59 89
Send e-mail
Rikke Rudolph Salg, Klip & Buk

+45 52 14 46 56
Send e-mail

Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse og opsamle statistik omkring dit besøg på www.varo.dk. Ved at klikke videre accepterer du dette.