Skånsomt procesanlæg til fødevarer

VARO’s procesanlæg forarbejder fødevarer på en effektiv og skånsom måde. Det gør det lettere at bibeholde produktets naturlige struktur, farve og aroma, så brugen af tilsætningsstoffer minimeres.

Anlægget sætter med andre ord det naturlige i centrum. Dermed bliver det et stærkt våben i kampen om fremtidens forbruger, der efterspørger “clean label” produkter uden tilsætningsstoffer og smagsforstærkere.

VARO’s procesanlæg kan koge, blande og køle:

  • Syltetøj og marmelader
  • Bær til bageri- og mejeriprodukter
  • Babymad
  • Supper
  • Grøntsags- og kødsovs

Lej en 500 L testtank og afprøv vores processystem i din egen produktion. Kontakt os i dag og hør nærmere.
For salg af anlæg til Nordamerika henviser vi til vores amerikanske samarbejdspartner DCI.

JAM2

Naturlige kvalitetsprodukter med VARO’s procesanlæg

VARO’s procesanlæg koger, mikser og køler fødevarer i én samlet batch-proces. Det sikrer hurtig omstilling i produktionen og fuld sporbarhed. Anlægget er meget effektivt i koge- og køleprocessen, hvilket er med til at bibeholde farver, smag og struktur i produktet. Dette understøttes også af den skånsomme mikseproces.

De største fordele ved anlægget er:

  • Høj produktkvalitet: naturlig smag, struktur og farve. Brænder ikke på.
  • Skånsom miksning: produktstruktur holdes intakt (hele bær etc.)
  • Fleksibel og sporbar produktion: batch-produktion
  • Kort procestid: skånsom for produkt
  • CIP: nem og hurtig rengøring

Anlægget kan udbygges med en række optioner. Blandt andet kan naturlige aromastoffer inddampes og tilbageføres med en aroma recovery funktion. Kontakt os og hør mere eller læs mere i vores materiale nedenfor.

docu-icon Læs mere i vores brochure

docu-icon Læs om en kundes erfaringer

Aseptisk procesanlæg møder høje produktkrav

Det er muligt at få VARO’s procesanlæg i en aseptisk version. Dette anlæg pasteuriserer produktet efter kogning og miksning, så produktets holdbarhed sikres – også for mindre sukkerholdige produkter, som frugt til mejeri- og bageriprodukter.

Anlægget lever op til de højeste hygiejniske standarder. Det har en integreret (Sterilization In Place) funktion og et effektivt CIP (Cleaning In Place) system.

De største fordel ved anlægget er:

  • Hygiejnisk design: SIP og CIP
  • Øger den naturlige holdbarhed: minimerer brugen af tilsætningsstoffer.
  • Høj produktkvalitet: naturlig smag, struktur og farve
  • Skånsom miksning: produktstruktur holdes intakt (hele bær etc.)
  • Fleksibel og sporbar produktion: batch-produktion

Det er mulighed for forskellige tilvalgsfunktioner til systemet som loader og fyldesystem, så du får en komplet VARO produktionslinje. Se yderligere detaljer om basisfunktioner i procesanlægget ovenfor.

Vi kan også gøre en
forskel for jer.
Ring eller skriv til os i dag

Niels Jensen Salg, Jylland

+45 21 72 59 89
Send e-mail
Steen Jorck Salg, Sjælland & Fyn

+45 60 20 44 48
Send e-mail

Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse og opsamle statistik omkring dit besøg på www.varo.dk. Ved at klikke videre accepterer du dette.